Hirdető felhasználóneve:
Jelszó:

- Regisztráció


Szótár
Google PageRank kijelző: CamelPark SEO tools
  Cégismertetö

Az oktatokereso.hu internetes web-oldalt fiatal informatikusokból és közgazdászokból álló csapat találta ki és valósította meg.


Csapatunk tagjai maguk is végigjárták az alap-, közép- és felsőoktatás rögös útjait, így saját tapasztalatból, a szükség felismerésével vállalkoztak egy országos szintű, nagy adatbázissal és megfelelő kereső rendszerrel rendelkező internetes oldal megteremtésére.


Csapatunk hitvallása, hogy mind a főváros környékén, mind vidéken szükségük van a tanulni vágyóknak egy olyan platformra, ahol kedvükre, egyéni igényükhöz mérten válogathatnak a különböző szintű, mértékű és árú oktatási szolgáltatásokból.


A tanulás iránti igényt támasztja mindenkivel szemben a rendkívül gyorsan változó világunk. A megszerzett ismeretek és tapasztalatok mellé szerzett új speciális ismeretek lehetővé teszik a pályánmaradást, az új pályára lépést, vagy éppen a kiegészítő jövedelem megszerzését.


Célunk, hogy egész Magyarország területéről összegyűjtsük az oktatni vágyó magánembereket és iskolákat. Célunk elérése érdekében egy olyan marketing stratégiát alakítottunk ki, mellyel eljuttatjuk szolgáltatásunkat az összes lehetséges felhasználóhoz, ezzel teremtve könnyebb utat Magyarország fiataljainak és a tudás alapú társadalom létrejöttének.


Budapest, 2006.                                                


Oktatókereső Csapata


COPYRIGHT OKTATOKERESO.HU
[ Adatvédelem ]     [ Címlap ]     [ Kapcsolat ]               
 
Acai Berry Multivitamin esküvoszervezés Candida hallókészülékek Óvoda zöld tea fenyobútor hostess gumiszerelés, l karnitin sífelszerelés magánóvoda kozmetikumok reklámajándékok fenyobútor halolaj bio egészség Testépíto Fenyobútor gyerekágy máriatövis ligetszépe olaj c vitaminok d vitaminok gyerekvitaminok antioxidánsok immunerosítés fenyobútor kókuszolaj mosódió omega 3 stevia Receptek fenyobútorok fül-orr-gégészet fül-orr-gégészet rhinolight allergológia nyírfacukor hallókészülékek mosódió Flavin